You are currently viewing Mid-Point модел за малкия и среден бизнес
Mid-Point модел за малкия и среден бизнес

Mid-Point модел за малкия и среден бизнес

Ако Вие сте собственик или ръководител на малко или средно предприятие, вероятно ще намерите смисъл да изгледате следващите две минути от това видео.

Гръбнакът на всяка една устойчива икономика е малкият и среден бизнес, който носи реална добавена стойност за обществото. По статистически данни делът на малките и средни предприятия в България е над 99% от общия брой регистрирани фирми, а 75% от работните места се предоставят именно от такива фирми.

Защо тогава фокусът на вниманието на професионалистите е предимно върху големите корпорации? Нима малките не заслужават дори повече да получават смислена и работеща подкрепа при управлението на хората?

В този тип предприятия функциите по управление на човешките ресурси се поемат обикновено от работещите собственици, управители, финансови и оперативни ръководители. Те са едни „супергерои“, защото успяват да разбират от всичко и да решават най-разнообразни задачи.  Но понякога и пред тях се появяват казуси, за които имат нужда да се допитат до странично мнение, дори само за да сверят собствените си виждания за решение със съществуващите вече практики. Така те намаляват риска от грешки, който в малките бизнеси може да бъде пагубен, и са спокойни, че не са налага всеки път да измислят сами топлата вода.

Именно това спокойствие дава Мид-Пойнт със своя модел. На цена, достъпна за малкия и среден бизнес. Ние сме винаги до вас, реагираме гъвкаво и бързо и покриваме вашите високи стандарти за качество.

Интересно Ви е какво представлява моделът „Изнесен Бизнес партньор Човешки ресурси“? Обадете ни се сега! Ще се радваме да чуем какво занимава Вашите мисли и да обсъдим с какво можем да Ви бъдем полезни.

Вашият коментар