Търсите хора за работа за ниски позиции?

Мид-Пойнт Партнърс предлага специално разработена услуга за намиране точните кандидати за работа, съчетавайки в себе си елементи от директен подбор и он-лайн маркетинг. В следващото видео, Сирма Донева, водещ партньор ЧР в Мид-Пойнт Партнърс ще разкаже повече за услугата.

Ако Вие сте ръководител в малко или средно предприятие, вероятно се сблъсквате с предизвикателството да намерите точните хора за работа на ниски в йерархично ниво позиции, но критични за оперативното изпълнение на вашата дейност. Такива могат да бъдат работник в склад, продавач-консултант в магазин, шофьор, работник в производство, административен сътрудник и т.н. Трудностите нарастват, когато се работи на смени, в непопулярни локации или се изискват някакви конкретни квалификации.

Какви методи използвате, за да намерите точните хора за работа в ниски позиции?

Сигурно постоянно чувате, че „хора няма“, и може би вече сте увеличили възнагражденията, но това не помага да намерите подходящи кандидати за съответната работа. Готови сте дори да вземете неподготвени кадри и да ги обучавате, но искате да откриете поне мотивирани кандидати, с чувство за отговорност и желание да останат при вас дългосрочно. Публикувате обяви, преглеждате дълго автобиографии, но накрая изпитвате само потискащо чувство за изгубено време и усилия.

И сега се питате – какво още мога да направя? Как да стигна до потенциални подходящи кандидати и да им покажа на какво сме готови за тях?

Нашият иновативен подход включващ он-лайн маркетинг за намиране на кандидати за работа

Нашето решение е собствена разработка, усъвършенствана на база личен опит и сблъскване със сходни трудности. Ние комбинираме елементи на директен подбор (запазена досега област само за висши позиции) и съвременни технологии за достигане до точно насочена целева група кандидати, дори и такива, които не търсят активно работа. Резултатът е бързо и качествено получаване на автоматично пресети кандидатури от хора, които знаят за какво кандидатстват.

Искате ли да научите повече? Обадете ми се сега – ще се радвам да ви разкажа и съм сигурна, че можем да ви бъдем полезни.

тел.087 93 39 120
office@mid-point.eu

Вашият коментар